Název | Množství a jednotka |
---|---|
čerstvé houby | 300 g |
brambory | 3 ks |
smetana zakysaná 15% | 1 ks |
mléko | 200 ml |
kopr | |
bobkový list | 2 ks |
nové koření | 3 kuličky |
pepř celý | 3 kuličky |
kmín | 1 lžička |
hladká mouka | 2 lžíce |
vejce | 4 ks |
ocet | 1 lžíce |
sůl | |
masový vývar | 1 l |
Postup: Nejprve uvaříme silnou kávu, nejlépe espresso, a nalijeme do misky. Mascarpone,... zobrazit recept
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Postup: Cherry nebo malá rajčátka omyjeme a nacpeme do čistých skleniček. Rajčátka... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Mezitím nastrouháme eidam a prolisujeme česnek. Sýr... zobrazit recept
Postup: Zázvor oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, bio citróny omyjeme, nakrájíme i s... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...